W samym sercu miasta

Salon o powierzchni 141 m² znajdzie się na poziomie -1 Galerii Rzeszów. Spółka OTCF zapowiadała cztery otwarcia sklepów OTHORN w 2017 roku, ale następne, już piąte jest planowane na 24. listopada w Lubinie, w Cuprum Arena.

Rynek odzieżowy w Polsce, z roku na rok rośnie. Na tle krajów Europu Zachodniej tempo i dynamika rozwoju jest satysfakcjonująca. Dlatego nie zapominamy o rynku polskim. Planujemy i realizujemy kolejne inwestycje. To już czwarty sklep marki Outhorn, przed nami także kolejne otwarcie w Lubinie  – mówi Małgorzata Gabryś, Dyrektor ds. Inwestycji i Rozwoju

Outhorn to marka odzieży sportowej: Naszą ofertę kierujemy zarówno do kobiet, jak i mężczyzn. Wszystkich tych, którzy szukają wielofunkcyjnych produktów, przeznaczonych do amatorskiego uprawiania sportu, ale także do noszenia na co dzień. Nie każdy z nas potrzebuje wyspecjalizowanej odzieży, ale zdecydowana większość z nas wybiera ubrania wygodne, z ciekawym wzornictwem. Outhorn to nasza odpowiedź na takie potrzeby klientamówi Artur Ciupka, Dyrektor ds. Sprzedaży Detalicznej.

Pliki do pobrania: