50 dni do Igrzysk Paraolimpijskich w PyeongChang

XII Igrzyska Paraolimpijskie w PyeongChang rozpoczną się dokładnie za 50 dni i potrwają od 9 do 18 marca 2018 r. Na igrzyskach Polskę będzie reprezentowało około 10 zawodników.

Marka 4F została partnerem Polskiego Komitetu Paraolimpijskiego na Zimowych Igrzyskach Paraolimpijskich PyeongChang 2018. To dla nas znaczące wyróżnienie. Biało-czerwone barwy nie raz stanęły na najwyższym podium. Ich sukces stał się inspiracją do zaprojektowania kolekcji na PyeongChang 2018. - mówi Igor Klaja, prezes spółki OTCF S.A. Każda kolejna kolekcja jest jak bomba, którą uda się rozbroić lub nie. Modele ubrań w naszych kolekcjach zostały naszpikowane nowoczesną technologią, tak aby sportowcy zaopatrzeni byli w stroje najwyższej jakości. Dodajmy do tego estetykę projektu, który jest udaną, w naszym odczuciu, próbą stworzenia czegoś ponadczasowego Jestem przekonany, że nasi sportowcy, jak zwykle, zdobędą wiele medali podczas Igrzysk - dodaje I. Klaja.

Pliki do pobrania: